torsdag 22 januari 2009

Radio PT rapporterar

Idag skulle jag åka till Eskilstuna och plocka upp faster Tessan så vi kunde fika/shoppa (fast bara en present) inne i stan. Där var det nåt slags trafikkaos, mitt i en korsning stod det fullt med bilar och väntade på att en buss som stod längre fram på gatan skulle flytta på sig. Så fort trafiken började röra sig lite framåt skyndade sig bakomliggande bilar upp i röven på bilarna framför. Vilket bara resulterade i att ännu fler bilar fick trängas inne i korsningen och kaoset späddes på när vissa försökte backa ut ur korsningen. En del hamnade på trottoaren. Snälla ni, det funkar inte att köra fortare, man kommer inte fram om det står en stor jävla buss i vägen! Bussar är extremt svåra att köra över, under eller igenom.
När jag hade stått där och köat ett tag ledsnade jag och fick ett plötsligt infall, svängde in till höger och åkte åt andra hållet. Tilltaget var egentligen ganska riskabelt. Inte för att jag höll på att köra in i nån eller så, utan för att jag helt ärligt skulle kunna gå vilse i min egen lägenhet. Lokalsinne noll! Efter en avstickare till Nyfors hittade jag faktiskt fram till Tessans jobb. Alldeles själv!
Dock blev det ingen present, istället inhandlades följande på Cubus:

1. en grön sjal
2. en brun sjal
3. en blå sjal
4. en sjal med nåt konstigt mönster

Allt detta för endast 96 kronor!!!
Mannens kommentar när jag kom hem och hällde ut mina nya fina sjalar i soffan:
- När fan ska du ha dom där!?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan ha dem på dig jämt!! =)

Pernilla sa...

Jaa, de blir som humörringar lixom :-)!

Anonym sa...

Ja.. bra idé...

Men vilken ska du använda vid villket humör?

Jag menar så man kan läsa av dej utan att behöva prata med dig? Viktig info ju..

Pernilla sa...

Oj, nu blev det svårare.
Jag tror: grön när jag är sådär glad och uppåt och blå när jag är lite nere -blue. Och brun... Jag vet inte riktigt. Kanske när jag inte har orkat gå och sola..?

Anonym sa...

OK.. då e jag med..

o den med mönster.. den kan du ha när du e allmänt förvirrad..! *skratta*